Tuesday, July 3, 2018

Gramàtica del Català Contemporani, I, II, III (GRAMATICA DEL CATALA CONTEMPOR) pdf download (Diversos Autors)


Descargar PDF Leer en línea



En el camp gramatical, com en altres camps, de vegades resulta difícil obtenir una producció compensada: o sigui, distingir de forma adequada els esforços que els professionals dediquen a fins diferents: a la investigació especificada i a la divulgació o a l'aplicació, a la descripció i a la teoria, a les monografies i a les obre generals o de síntesi. Aquesta obra respon a la necessitat d'ajudar a solucionar aquesta descompensació.
Una mancança recurrent en el cas de la llengua catalana han estat les obres generals de consulta o de síntesi. En moltes de les disciplines que conformen els estudis sobre el català no existeix una obra general d'aquesta mena, o bé és massa antiga, o encara no està enllestida, o no és prou satisfactòria. En part, aquesta situació és ben explicable: fer una obra general de sintaxi, de gramàtica històrica, de dialectologia, etc. no consisteix simplement a aplegar informació d'altres autors, filtrar-la i ordenar-la -una feina que ja de per si no resulta trivial-, sinó que obliga a omplir moltes llacunes, perquè una obra general d'aquesta mena ha de ser mínimament homogènia i completa.
Book Gramàtica del Català Contemporani, I, II, III (GRAMATICA DEL CATALA CONTEMPOR) Descargar eBook Pdf Epub, Libro eBook
Descargar Gramàtica del Català Contemporani, I, II, III (GRAMATICA DEL CATALA CONTEMPOR) (pdf, epub, mobi kindle)
Descargar Gramàtica del Català Contemporani, I, II, III (GRAMATICA DEL CATALA CONTEMPOR) pdf Diversos Autors

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.